بلاگ
چگونه زیرنویسهای زنده یا Live Captions را در رایانه شخصی ویندوز ۱۱ فعال کنیم
بیایید ببینیم چگونه می توان زیرنویس های زنده را در سیستم ویندوز ۱۱ فعال کرد.
۱: کلیدهای Windows + U را با هم روی صفحه کلید فشار دهید تا صفحه Accessibility در سیستم باز شود.
۲: صفحه را به پایین اسکرول کنید و روی گزینه Captions در زیر بخش Hearing کلیک کنید.
۳: سپس، روی دکمه جابجایی زیرنویس زنده کلیک کنید تا آن را روشن کنید تا قابلیت زیرنویس زنده فعال شود.
توجه: همچنین میتوانید کلیدهای CTRL + Windows + L را روی صفحهکلید با هم فشار دهید تا ویژگی زیرنویس زنده را فعال کنید.
۴: اگر برای اولین بار از آن استفاده میکنید، زیرنویسهای زنده ظاهر میشود که یک نوار کناری در بالای صفحه سیستم همانطور که در تصویر زیر نشان داده شده است ایجاد میکند.
۵: برای شروع دانلود بسته داده های صوتی و صوتی، روی Download کلیک کنید، همچنین به این معنی است که صدا به صورت محلی تبدیل شده است و در فضای ابری به اشتراک گذاشته نمی شود.
۶: پس از بارگیری، می توانید از آن برای تبدیل صدای پخش شده در سیستم به شرح متن روی صفحه استفاده کنید.
۷: اگر میخواهید موقعیت متن روی صفحه را تغییر دهید، روی تنظیمات (آیکون چرخدنده) در سمت راست بالای ویژگی زیرنویسهای زنده کلیک کنید.
۸: سپس، ماوس را از لیست روی موقعیت قرار دهید و موقعیتی را روی صفحه انتخاب کنید که میخواهید زیرنویسهای زنده نمایش داده شوند، مانند بالا، پایین یا شناور روی صفحه.
چگونه زیرنویسهای زنده Live Captions را در رایانه شخصی ویندوز ۱۱ غیرفعال کنیم
۱: میتوانید Live Captions را با فشار دادن کلیدهای CTRL + Windows + L با هم غیرفعال کنید که این گزینه را تغییر میدهد، به این معنی که اگر زودتر فعال شده بود آن را غیرفعال میکند و بالعکس.
۲: در غیر این صورت، می توانید آن را از صفحه دسترسی نیز غیرفعال کنید.
۳: کلیدهای میانبر (یعنی Windows + U با هم) را فشار دهید تا صفحه Accessibility باز شود.
۴: به بخش Hearing بروید و همانطور که در تصویر زیر نشان داده شده است، Captions را انتخاب کنید.
۵: سپس، روی دکمه جابجایی زیرنویسهای زنده کلیک کنید تا آن را خاموش کنید تا مانند تصویر زیر غیرفعال شود.
۶: پس از غیرفعال کردن، مشاهده خواهید کرد که نوار کناری شرح زنده از صفحه سیستم ناپدید می شود.
نحوه دسترسی به گزینه Live Captions از Action Center در رایانه شخصی ویندوز ۱۱
۱: کلیدهای Windows + A را به طور همزمان فشار دهید تا Action Center باز شود یا روی گوشه سمت راست نوار وظیفه کلیک کنید.
۲: اگر گزینه Accessibility در Action Center وجود ندارد، روی Edit quick settings (Pen icon) کلیک کنید تا آن را ویرایش کنید.
۳: برای مشاهده لیست گزینه ها روی Add کلیک کنید.
۴: از لیست ویژگی ها روی Accessibility کلیک کنید.
۵: هنگامی که آن را اضافه کردید، همانطور که در تصویر زیر نشان داده شده است، روی Done کلیک کنید.
۶: اکنون می بینید که گزینه Accessibility در Action Center وجود دارد.
۷: بنابراین لطفاً روی Accessibility کلیک کنید تا لیست ویژگی های زیر آن را ببینید.
۸: از لیست، روی دکمه جابجایی زیرنویسهای زنده کلیک کنید تا اگر میخواهید مانند تصویر زیر آن را فعال کنید، آن را روشن کنید.
۹: برای غیرفعال کردن آن، میتوانید یک بار روی دکمه جابجایی زیرنویسهای زنده کلیک کنید تا خاموش شود.
۱۰: دوباره کلیدهای Windows + A را فشار دهید تا پنجره Action center بسته شود.
ساختمان خالی از سکنهای را در کنار یک خیابان پر رفت و آمد، در حالی که شیشه یکی از پنجرههایش شکسته است تصور کنید. مشاهدههای علمی نشان میدهد که اگر پنجره شکسته ظرف مدت کوتاهی، تعمیر نشود، عابران این پیام را از ساختمان میگیرند که کسی نگران ساختمان نیست و نظارتی وجود ندارد.
پس شیطنت شروع میشود و پنجرههای سالم ساختمان مورد هدف قرار میگیرند و ساختمان تغییر شکل میدهد و البته ادامه این روند میتواند منجر به ورود میهمانان ناخوانده به ساختمان بیصاحب شود و آثارش از سطح به عمق نفوذ کند. اتفاقی که در اشکال مختلف شاهد آن بودهایم.
توصیف فوق، خلاصهای است از یک نظریه جرم شناسی به نام «پنجره شکسته».
نظریهای که در دهه هشتاد و نود میلادی به کمک شهردار نیویورک آمد تا جرمخیزترین مترو جهان را که شهر زیرزمینی خلافکاران و اشرار به حساب میآمد سر و سامان بدهد.
شهرداری نیویورک، در اولین اقدام خود به بازسازی واگنهای مترو پرداخت و دستور داد تا واگنهایی که طی روز با اسپری رنگ، نوشتن یادگاری و... آسیب میبینند، شبانه از خط خارج شوند و تاصبح روز بعد رنگآمیزی و تعمیرشده
به خط برگردند.
در واقع همه اینکارها یک پیغام داشت:
حواسمان به همه چیز هست و هیچ خلافی رو تحمل نمیکنیم واین چنین شد مترو ناامن نیویورک تبدیل به یکی از امن ترین متروهای جهان شد .
اکنون استفاده از تئوری پنجره شکسته در زندگی شخصی، تربیت کودک و تجارت و کسب و کار،کارایی دارد.
♨️ مفاهیم مهم برنامه نویسی !!!
1⃣ سطح بالا :
🌀 در این سطح زبان های برنامه نویسی شباهت زیادی به زبان انسان دارند و به راحتی توسط انسان قابل درک هستند مثل پایتون
2⃣ سطح پایین :
🌀 این زبان ها درک نسبتا سخت تری برای انسان داره و به زبان ماشین ها شباهت بیشتری داره ؛ ولی فهم آن برای کامپیوتر راحت تره مثل زبان اسمبلی
3⃣ سطح میانی :
🌀 این نوع زبان هم برای انسان هم برای کامپیوتر قابل فهمه که بیشتر برای نوشتن زبان های سیستمی از جمله رباتیک استفاده میشه مثل سی پلاس پلاس
4⃣ فرانتاند :
🌀 به بخش ظاهری و قابل مشاهده یه سایت گفته میشه که توسط طراحان وب و برنامه نویسان نوشته میشه
مثل طراحی دکمه ها ، منو و بخش های مختلف
5⃣ بکاند :
🌀 به قسمتی گفته میشه که توسط کاربر قابل مشاهده نیست و برنامه نویسی در سمت سرور انجام میشه و فعالیت اصلی روی داده ها و دیتابیس است!
اگر باتری دستگاه شما این ۱۰ نشانه را داشته باشد، زمان تعویض آن فرا رسیده است. در غیر این صورت باید منتظر مشکلات بدتری باشید!
گاهی اوقات دستگاههای الکتریکی ما با مشکلات سختافزاری مواجه میشوند که باید فوراً برطرف شوند. پیدا کردن علت و برطرف کردن آن مهم است، زیرا پشت گوش انداختن میتواند باعث بروز آسیبهای جدیتری به دستگاه شما شده و طول عمر آن را بکاهد.
یکی از رایجترین مشکلات سخت افزارها که به تعمیر احتیاج پیدا میکند، مربوط به باتری است. بیتوجهی کردن در نگهداری از باتری نه تنها باعث عملکرد ضعیف سیستم میشود، بلکه میتواند به سختافزارهای مجاور خودش هم آسیب وارد کند. بهطور مثال حرارتی که از یک باتری معیوب تولید میشود میتواند باعث سوختن یا وارد شدن آسیبهایی جدی به دیگر قطعات الکترونیکی مجاور آن شود.
چه زمانی باید باتری یک دستگاه الکتریکی تعویض شود؟
بنابراین مهم است که شما پیش از هرگونه اتفاق بدتری، برای تعویض باتری دستگاه الکتریکی خود اقدام کنید. بههمین بهانه در ادامه به بررسی نشانهها و علائمی میپردازیم که میتوانند نشان دهند باتری دیوایس شما دیگر هیچ کارایی نداشته و وقت عوض کردن آن با یک باتری جدید رسیده است.
۱. باتری هنگام شارژ و استفاده بیش از حد داغ میشود
اگر باتری دیوایس الکترونیکی شما هنگام شارژ شدن یا استفاده عادی بیش از حد داغ میشود، این میتواند نشانهای برای پایان عمر آن باشد. داغی بیش از حد میتواند باعث تخلیه زودتر باتری شود و اگر ادامه پیدا کند، میتواند عمر آن را هم بهشدت بکاهد. یک باتری داغ میتواند باعث خاموش شدن وسیله شما یا ریستارت شدنهای ناگهانی نیز شود.
یکی از دلایلی که باعث میشود یک باتری داغ شود، شوک داخلی است که هنگام زمین خوردن دستگاه اتفاق میافتد. این باعث بروز یک اتصال کوتاه داخلی شده که در نتیجه جریان تخلیه بالایی را بهوجود آورده و باعث داغ شدن بیش از حد باتری میشود.
۲. ظرفیت باتری و شارژدهی آن کاهش پیدا کرده است
اگر متوجه زودتر خالی شدن شارژ دستگاه خود بعد از هر بار شارژ کردن کامل آن شدید، بهنظر میرسد زمان آن رسیده که باتری دستگاه الکتریکی خودتان را تعویض کنید. نشانههای واضحی برای این اتفاق وجود دارد. بهطور مثال اگر بلافاصله بعد از کشیدن دستگاه از آداپتور، شارژ از ۱۰۰ به ۹۰ درصد کاهش پیدا کرد، میتواند یک نشانه بزرگ برای این اتفاق باشد. این بدان خاطر است که ظرفیت کنونی باتری کاهش پیدا کرده و ولتاژ باتری زودتر تخلیه میشود.
۳. باتری متورم شده یا آسیب فیزیکی دیده است
اگر متوجه ترک خوردگی، تورم یا هر چیز غیرعادی دیگری روی دستگاه الکترونیکی خود شدید، احتمالاً باتری آن در حال نابودی است. یکی از دلایل تغییر ظاهری باتری شما میتواند آسیب فیزیکی مثل افتادن یا ضربه خوردن باشد که باعث اتصال کوتاه شده و در نهایت باعث تولید جریان اضافی، گرما و گاز در داخل باتری خواهد شد. بنابراین اگر باتری دستگاه شما متورم شده یا باد کرده، فوراً باید آن را تعویض کنید.
۴. گرانش اسیدی آن کاهش یافته است (برای باتریهای سربی-اسیدی)
گرانش باتری یکی از پارامترهای مهمی است که متخصصان برای طراحی و نگهداری باتریها از آن استفاده میکنند. پارامتری که اغلب توسط کاربران نادیده گرفته میشود و فقط برخی از افراد از آن اطلاع دارند. شما میتوانید از آن برای سنجش وضعیت شارژ باتری استفاده کنید.
وقتی باتری فول شارژ میشود، اسید (در باتریهای سربی-اسیدی) داخل باتری باید وزن بیشتری نسبت به حالت شارژ شده بگیرد.
یک هیدرومتر میتواند گرانش یک باتری را بسنجد. برای یک باتری ۱۲ ولت در حالت فول شارژ، ظرفیت اسید آن باید چیزی در حدود ۱.۲۶ باشد و وقتی باتری شارژ نداشته باشد، این گرانش روی عددی در حدود ۱.۱۲ میایستد.
این احتمال وجود دارد که یک باتری معیوب هم بعد از شارژ شدن (با استفاده از یک مولتی متر) ولتاژی بین ۱۲.۷ تا ۱۳ ولت را بهنمایش بگذارد؛ اما فراموش نکنید که این ولتاژ از پشتیبانی کافی برخوردار نمیشود. علاوه بر این اگر وزن اسید باتری را بررسی کنی، متوجه کمتر بودن آن نسبت به زمانی که باتری شارژ کامل شده، خواهید بود. این نشان میدهد که در یک سلول یا کل باتری مشکلی وجود دارد.
۵. دستگاه شارژ نمیشود
دیوایس شما موقع شارژ شدن، نشان میدهد که به یک شارژر متصل است؛ اما ممکن است بعد از چند دقیقه متوجه شوید که هیچ تغییری در مقدار شارژ باتری دیوایس شما بهوجود نیامده است. این نشان میدهد که باتری معیوب بوده و نمیتواند هیچ شارژی نگه دارد. در نتیجه باید هر چه سریعتر باتری عوض شود.
۶. دستگاه خاموش میشود
اگر دستگاه شما خاموش شده و روشن نمیشود، این میتواند بر اثر یک مشکل سخت افزاری و یا یک باگ نرم افزار رخ داده باشد. یکی از عمدهترین دلایل خاموشی دستگاهها میتوانید خرابی باتری آن باشد.
۷. ولتاژ باتری کم شده است
اگر باتری دیوایس شما با مشکلاتی که در بالا به آنها اشاره کردیم مواجه شده، یکی از مواردی که حتماً باید بررسی کنید، ولتاژ باتری است. اگر میتوانید باتری را با احتیاط از بدنه جدا کنید، میتوانید این تست را انجام دهید.
شما میتوانید با استفاده از یک مالتی متر دیجیتالی و تنظیم گزینههای اندازهگیری ولتاژ، این مقدار را بسنجید. اگر ولتاژ باتری خیلی پایین یا در آستانه کم شدن بود، چگالی شیمیایی درن باتری کاهش پیدا کرده و احتمالاً دیگر باید بهفکر خرید یک باتری جدید برای وسیله خود بگردید.
۸. مقاومت داخلی باتری افزایش پیدا کرده است
به مخالفت با جریان درون باتری، مقاومت داخلی گفته میشود. باتریهای جدیدتر معمولاً مقاومت داخلی پایینتری نسبت به یک باتری معیوب دارند. زمانی که مقاومت داخلی باتری بالاتر میرود، توانایی آن برای انتقال جریان نامی نیز کمتر میشود.
شما میتوانید با استفاده از یک مالتی متر دیجیتالی، ولتاژ باتری را آزمایش کنید. ابتدا باتری را از دستگاه جدا کنید و ولتاژ مدار باز آن را بررسی کنید. مقدار استاندارد آن برای هر دستگاهی، در دفترچه راهنمای آن نوشته شده است. حالا باتری را به دستگاه متصل کرده و دستگاه را راه بیاندازید. با استفاده از ترمینالها بهدقت ولتاژ باتری را زیر نظر بگیرید. اگر متوجه کاهش بیش از حد و ناگهانی آن شدید، این یعنی موقع عوض کردن باتری قدیمی دستگاه شما با یک باتری جدیدتر فرا رسیده است.
۹. سولفاته شدن باتری
سولفاته شدن، یکی دیگر از مشکلاتی است که در باتریهای اسیدی سربی دیده میشود. از این باتریها معمولاً روی اتومبیلها، برخی فناوریهای خانگی و منبع تغذیهها استفاده میشود.
وقتی چنین باتری وقتی بیش از حد شارژ شود، برای مدت طولانی بدون شارژ کامل سر کند یا اگر در محیطی با دمای بالا استفاده شود، ممکن است صفحات الکترود باعث ایجاد لایهای از کریستال سولفات سرب شوند.
گرچه سولفاته کردن فرآیند طبیعی برای باتریها محسوب میشود، اما وقتی این اتفاق بیش از حد تکرار شود، اصلاً نشانه خوبی نیست. زیرا این کار نشان میدهد که باتری قادر به تبدیل مواد شیمیایی به الکتریکی نیست. شما میتوانید با شارژ کردن از روشهای مرسوم، آن را احیا کنید.
سولفاته شدن دائمی (ایجاد لایهای ضخیم از کریستال سولفات سرب روی الکترودها) باتری میتواند عملکرد آن را مختل کند. در نتیجه شارژ باتری زمان بیشتری طول خواهد کشید، قدرت میللنگ کمتر میشود، باتری برای مدت کوتاهتری انرژی نگه میدارد و در نتیجه عمر مفید کمتری خواهد داشت.
۱۰. دستگاه فقط داخل شارژ کار میکند
وقتی کار به جایی میرسد که گوشی یا لپ تاپ شما برای کار کردن باید دائماً به شارژ باشد، این یعنی باتری آن بهطور کامل مرده است و دیگر نمیتواند هیچ شارژی را ارائه کند. در این صورت دستگاه شما میتواند داغتر از زمان عادی شود. در این صورت شما باید خیلی سریع برای تعویض باتری دستگاه الکتریکی خود اقدام کنید.