علم توزین و اندازه گیری و معیارهای وزن و اندازه گیری

در روش معمولی توزین تجاری با قرار دادن اوزان در یک ترازو و کالا باشد وزن در دیگری، و سپس مشاهده زمانی که کافی است
تعادل ایجاد می شود، برای توزین های علمی غیر قابل قبول است، زیرا در معرض خطاهای ناشی از نقص در خود را متعادل کند. برای جلوگیری از هر گونه خطا، و به دست آوردن دقت علمی در نتایج، بررسی مورد نیاز است که در یک سیستم توزین دوگانه یافت می شود. آنجا دو روش توزین دوگانه برای مقایسه دو وزن استاندارد است. یک روش، شناخته شده است به عنوان Borda، و به طور کلی در فرانسه استفاده می شود، که از جایگزینی، یا وزن کردن اول یکی از وزنه های استاندارد مقایسه شود، و سپس دیگری جایگزین آن شود،
در مقابل یک نقطه مقابل قرار داده شده در ظرف دیگر. تفاوت بین میانگین نقاط استراحت شاخص سوزن در این دو توزین تفاوت را نشان می دهد دو وزنه در تقسیمات ترازو.

روش دوم معروف به گاوس، اما اولین بار توسط Pere Amiot اختراع شد.  و در حال حاضر به طور کلی در انگلستان و آلمان، به جز توزین های هیدرواستاتیک، توزین های جایگزین یا اول وزن کردن دو استاندارد در برابر هر یک است. سپس وزنها را تکرار کنید، پس از تعویض، وزنها را در ماهیتابه ها قرار دهید. در این روش دوم، وزن متضاد مورد نیاز نیست، و نیمی از تفاوت بین میانگین نقاط استراحت سوزن شاخص نشان می دهد اختلاف دو وزن، در تقسیمات ترازو. در تمام توزین های علمی استانداردهای با ترازوی از
دقت، لازم است که وزن ها با هم مقایسه شوند باید آنقدر تقریباً مساوی باشد که هیچ یک از تابه ها مطلقاً نتوانند او را سنگین کن تعادل فقط باید به گونه ای نوسان داشته باشد که پومتر از حدود آن تجاوز نکند index  scale. به منظور به دست آوردن تعادل در این
به طور کلی، 1t 1s لازم است تا وزنه های کوچکی را که با دقت تهویه شده اند، به هر یک از تابه ها اضافه کنید.

انصراف از نظر
*